Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Hollywood Movies

Neispunjena želja

0

Vozio čovjek auto i na sredini ceste ugleda žabu, a on ti na kočnicu da je ne zgazi i stade par centimetara od nje. Izađe iz auta uze žabu u ruke i prenese je preko ceste, i baš da je spusti na travu, kad žaba progovara:
- "Ja sam zadnja žaba iz moje porodice, sve ostale žabe su zgazila auta. Zato što si mi spasio život želim ti ispuniti jednu želju."
Čovjek reče:
- "Pa dobro imam jednog starog psa, koji je bolestan i koji samo sjedi i više se ne igra, pa ako možeš da ga učiniš opet vitalnim, pa de se opet igram s njim?" Žaba:
- "Nema problema ali najprije moram tog psa da vidim." Čovjek reče:
- "Pas je tu na zadnjem sjedištu auta, pogledaj ga." Otvori čovjek vrata kad tamo pas leži. Jedno uho, tamo drugo ovamo, nema pola zuba, dlaka isjedila, jedva diše. Žaba gleda pa reče:
- "Auuu žao mi je stvarno ali ovdje kod ovog psa ništa ne mogu da učinim. Da nemaš slučajno neku drugu želju?" Čovjek reče:
- "Pa imam kod kuce ženu koja nije bas lijepa, pa ako možeš da je proljepšaš da bude bar kao manekenka?" Žaba:
- "Pa dobro nema problema samo moram tvoju ženu da vidim."
I tako on poveze žabu kući. Kad su došli kući, baš je od čovjeka žena bila van i stavljala veš da se suši. Čovjek iznese žabu u rukama iz auta i pokaza žabi svoju ženu. Čovjek reče:
- "Eto to je moja žena o kojoj sam ti pricao."
Žaba gleda i reče:
- "Auuuu mogu li onog psa još jednom da vidim???"
----

Objavi komentar

0 Primjedbe

Top Post Ad

Below Post Ad

Hollywood Movies