Upi┼íite ovdje da biste dobili rezultate pretra┼żivanja !

Hollywood Movies

Disclaimer - Odricanje

 

Odricanje od odgovornosti

Zadnje a┼żuriranje: 20. sije─Źnja 2022.

Tuma─Źenje i definicije

Tuma─Źenje

Rije─Źi ─Źije je po─Źetno slovo veliko imaju zna─Źenje definirano pod sljede─çim uvjetima. Sljede─çe definicije imat ─çe isto zna─Źenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u mno┼żini.

Definicije

Za potrebe ovog odricanja od odgovornosti:

  • Tvrtka (koja se u ovoj izjavi o odricanju od odgovornosti naziva ili "Tvrtka", "Mi", "Mi" ili "Na┼ía") odnosi se na vicevi.eu.org.
  • Usluga odnosi se na web-mjesto.
  • Vi ozna─Źava osobu koja pristupa Usluzi, ili tvrtku ili drugu pravnu osobu u ─Źije ime takva osoba pristupa ili koristi Uslugu, prema potrebi.
  • Web-stranica odnosi se na vicevi.eu.org, kojoj se mo┼że pristupiti s https://www.vicevi.eu.org/

Odricanje od odgovornosti

Informacije sadr┼żane na usluzi slu┼że samo u op─çe informativne svrhe.

Dru┼ítvo ne preuzima nikakvu odgovornost za pogre┼íke ili propuste u sadr┼żaju Usluge.

Dru┼ítvo ni u kojem slu─Źaju ne─çe biti odgovorno za bilo kakvu posebnu, izravnu, neizravnu, posljedi─Źnu ili slu─Źajnu ┼ítetu ili bilo kakvu ┼ítetu, bilo u radnji ugovora, nemara ili drugog delikta, koja proizlazi iz ili u vezi s kori┼ítenjem usluge ili sadr┼żaja Usluge. Tvrtka zadr┼żava pravo dopune, brisanja ili izmjene sadr┼żaja na usluzi u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Ova izjava o odricanju od odgovornosti izra─Ĺena je uz pomo─ç generatora odricanja od odgovornosti.

Tvrtka ne jam─Źi da Usluga ne sadr┼żi viruse ili druge ┼ítetne komponente.

Odricanje od odgovornosti za vanjske veze

Usluga mo┼że sadr┼żavati veze na vanjska web-mjesta koja nisu pru┼żena ili odr┼żavana od strane ili na bilo koji na─Źin povezana s tvrtkom.

Napominjemo da Tvrtka ne jam─Źi to─Źnost, relevantnost, pravodobnost ili potpunost bilo kojih informacija na ovim vanjskim web-mjestima.

Odricanje od odgovornosti za pogreške i propuste

Informacije koje pru┼ża usluga slu┼że samo za op─çe smjernice o pitanjima od interesa. ─îak i ako Tvrtka poduzima sve mjere kako bi osigurala da je sadr┼żaj Usluge aktualan i to─Źan, mo┼że do─çi do pogre┼íaka. Osim toga, s obzirom na promjenjivu prirodu zakona, pravila i propisa, mo┼że do─çi do ka┼ínjenja, propusta ili neto─Źnosti u informacijama sadr┼żanim na usluzi.

Društvo nije odgovorno ni za kakve pogreške ili propuste, niti za rezultate dobivene korištenjem ovih informacija.

Odricanje od odgovornosti za poštenu upotrebu

Dru┼ítvo mo┼że koristiti materijal za┼íti─çen autorskim pravima koji vlasnik autorskih prava nije uvijek izri─Źito ovlastio. Tvrtka takav materijal ─Źini dostupnim za kritiku, komentare, izvje┼í─çivanje vijesti, podu─Źavanje, stipendije ili istra┼żivanje.

Tvrtka vjeruje da ovo predstavlja "po┼ítenu upotrebu" bilo kojeg takvog materijala za┼íti─çenog autorskim pravima kako je predvi─Ĺeno u odjeljku 107. Zakona o autorskim pravima Sjedinjenih Dr┼żava.

Ako ┼żelite koristiti materijal za┼íti─çen autorskim pravima iz Usluge u vlastite svrhe koje nadilaze po┼ítenu upotrebu, morate dobiti dopu┼ítenje od vlasnika autorskih prava.

Izra┼żeno odricanje od odgovornosti za preglede

Usluga mo┼że sadr┼żavati stavove i mi┼íljenja autora i ne odra┼żavaju nu┼żno slu┼żbenu politiku ili stav bilo kojeg drugog autora, agencije, organizacije, poslodavca ili tvrtke, uklju─Źuju─çi tvrtku.

Komentari koje objavljuju korisnici su njihova isklju─Źiva odgovornost i korisnici ─çe preuzeti punu odgovornost, odgovornost i krivnju za bilo kakvu klevetu ili parnicu koja proizlazi iz ne─Źega napisanog ili kao izravna posljedica ne─Źega napisanog u komentaru. Tvrtka nije odgovorna za bilo koji komentar objavljen od strane korisnika i zadr┼żava pravo brisanja bilo kojeg komentara iz bilo kojeg razloga.

Odricanje od odgovornosti bez odgovornosti

Informacije o Usluzi daju se uz razumijevanje da se Tvrtka ovdje ne bavi pru┼żanjem pravnih, ra─Źunovodstvenih, poreznih ili drugih profesionalnih savjeta i usluga. Kao takav, ne bi se trebao koristiti kao zamjena za konzultacije s profesionalnim ra─Źunovodstvenim, poreznim, pravnim ili drugim nadle┼żnim savjetnicima.

Dru┼ítvo ili njezini dobavlja─Źi ni u kojem slu─Źaju ne─çe biti odgovorni za bilo kakve posebne, slu─Źajne, neizravne ili posljedi─Źne ┼ítete koje proizlaze iz ili u vezi s va┼íim pristupom ili kori┼ítenjem ili nemogu─çno┼í─çu pristupa ili kori┼ítenja Usluge.

"Koristite na vlastitu odgovornost" Odricanje od odgovornosti

Sve informacije u Usluzi daju se "kao ┼íto jesu", bez jamstva potpunosti, to─Źnosti, pravodobnosti ili rezultata dobivenih kori┼ítenjem ovih informacija, te bez jamstva bilo koje vrste, izri─Źitog ili impliciranog, uklju─Źuju─çi, ali ne ograni─Źavaju─çi se na jamstva izvedbe, mogu─çnosti za prodaju i prikladnosti za odre─Ĺenu namjenu.

Dru┼ítvo ne─çe biti odgovorno prema Vama ili bilo kome drugome za bilo koju odluku ili radnju poduzetu u skladu s informacijama koje je dala Usluga ili za bilo kakvu posljedi─Źnu, posebnu ili sli─Źnu ┼ítetu, ─Źak i ako je obavije┼ítena o mogu─çnosti takve ┼ítete.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom Odricanju od odgovornosti, mo┼żete nas kontaktirati:

  • E-mailom: grgoboy(dot)gmail.com

Objavi komentar

0 Primjedbe

Hollywood Movies